Kasvohoidot

 

 

Kasvohoidoissa käytämme saksalaista ammattikosmetiikkaa Biodroga, jolla taataan jokaiselle asiakkaalle kokonaisvaltaista ja yksilöllistä ihonhoitoa. Biodrogalla on monipuolisesti, eri ihotyypeille sopivat tuotteet. Pääset kasvohoidoissa rentoutumaan ylellisillä tuotteilla sekä tuoksuilla. 

 

Zoner panestetic 3-vaiheen kasvohoito ennaltaehkäisee sekä hoitaa ikääntymisen merkkejä kasvoilta, kaulalta ja dekolteelta. Hoidossa käytetään infrapunaa, radiofrekvenssiä ja neulatonta mesoporaatioa.

Infrapuna parantaa kudoksen rakennetta, madaltaa juonteita sekä parantaa ihon sävyä.

Radiofrekvenssi kohottaa kasvojen piirteitä ja kiinteyttää ihokudosta.

Neulattomalla mesoporaatiolla imeytetään kasvoille tehoampulli, joka valitaan aina ihosi tarpeiden mukaan. 

Hoidolla saadaan hidastettua ikääntymisen tuomia muutoksia mutta on myös hoitona miellyttävä ja rentouttava.

 

Ultraäänikasvohoito raikastaa ja puhdistaa ihon tehokkaasti. Hoito on kivuton eikä siinä tule mekaanista ärsytystä iholle. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja punoittavalle iholle. Ultraääniaalloilla saadaan hellävaraisesti poistettua kasvoilta kuollut ihosolukko, tali ja rasva. Ultraäänikasvohoidolla saadaan myös uudistettua ja kosteuttettua ihoa.

 

Happokuorinnat ovat erittäin tehokas hoito, jolla ihon kuntoon saadaan näkyviä ja huomattavia parannuksia. Happohoidoilla voidaan hoitaa esim. arpia, pigmenttimuutoksia, kuivaa ihoa sekä ikääntymisen merkkejä.

 

Anti Age Beauty-kasvohoito on samalla tehokas mutta ihanan hemmotteleva. Hoidossa yhdistyvät rentouttava hieronta ja tehokkaat tuotteet. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. 

 

Aquapeel-laitehoidolla saadaan tehtyä tehokas kuorinta, kasvojen syväpuhdistus, kosteutus ja kirkastus. Kivuttomasti, nopeasti ja tehokkaasti. Alipaineimun ja tehokkaiden hoitonesteiden ansioista kasvot tuntuvat puhtailta ja raikkailta hoidon jälkeen. 

 

Ripset ja kulmat

 

 

Yumi Lashes on ripsien kestotaivutushoito, joka kaunistaa omat luonnolliset ripset, saaden ne näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä. Yumi Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsille pituutta, korkeutta ja volyymia. Ripset myös kestovärjätään hoidon aikana.

Yumi Brows on kulmakarvojen laminointimenetelmä, joka tarjoaa mahdollisuuden korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja nopeasti ja luotettavasti. Yumi Brows-menetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä.

Otathan aikaa varatessasi huomioon, ettei käsittelyn jälkeen ripset/kulmat saa kastua 48h aikana. Näin taataan kaunis lopputulos. Myöskään raskauden tai imetyksen aikana ei ole suositeltavaa tulla Yumi lashes tai Yumi brows hoitoon.

Ripsien ja kulmien värjäyksessä käytämme Fenix beautyn värejä.

Jalkahoito

 

 

Säännöllinen jalkojen hoito ehkäisee jalkaongelmien syntyä, esim halkeamia ja kovettumia.

Yksilölliseen jalkahoitoon kuuluu aina kylvetys, kovettumien, känsien poisto sekä kynsien leikkuu ja siistiminen.

Lisäksi voidaan lakata kynnet kynsilakalla tai kestolakalla. Hoito lopetetaan rasvaushierontaan.

Rauman seudun Diabetesyhdistys Ry:n jäsenet saavat jalkahoidoista -15%.

Sokerointi
 

Sokeroinnit tehdään suomalaisella Scandinavian Skin Candyllä, jonka patentoiduille Xylitolia sisältäville massoille on myönnetty myös avainlipputunnus.

Hellävarainen karvanpoisto menetelmä, joka samalla hoitaa ihoa. Karvat poistetaan niiden luonnollisen kasvusuunnan mukaisesti, jolloin ne irtoavat helpommin. Sokerimassa samalla irrottaa iholta kuolleen ihosolukon ja iho jää pehmeäksi.

Sokerointi heikentää karvan kasvua, jonka seurauksen karva kasvaa hitaammin ja hennompana takaisin.